2019 yılında sektöre giriş yapan et restoranımız zengin çeşitleriyle misafirlerimize hizmet vermektedir.Zengin Türk mutfağının, ustalarımızın ellerinden çıkan lezzetli et çeşitleriyle ve güzel sunumlarıyla harmanlanması memnuniyeti arttırmaktadır. Misafirlerimizin hem damak tatlarına hem de gözlerine hitap eden servislerimizle farklı bir deneyim imkanı sunmaktayız.
Etlerimiz Dry Age dolaplarında etin tadını korurken kuru et üzerinde bakteri üremesine izin vermeden en az 28 gün saklanıp, sonrasında servis edilmektedir. 28 günlük bu süre zarfında etlerimizdeki kolajen parçalanır ve etin içindeki tüm suyun buharlaşmasına neden olur ve tüm lezzetiyle servis edilir.
Özel yapılan taş fırınımızdan çıkan pide, pizza ve ekmek çeşitlerimiz sizlere farklı bir tat sunmaktadır.
Kendin pişir kendin ye masalarımız ustalığına güvenen misafirlerimizi beklemektedir. Siz etlerinizi pişirirken yan tarafta bulunan güvenlikli oyun parkımızda çocuklarınıza eğlenceli bir ortam sunmaktadır.
Bunların yanında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Geniş iç ve dış mekan fırsatı düğün, nişan ve toplantılara imkan sunmaktadır.